уторак, 11. јул 2023.

Isključenje struje i vode splavovima na Savskom keju




Vlasnicima desetak splavova na Savskom keju od Bloka 45 do Bloka 70 10. jula je isključena voda, a neki od njih dobili su i obaveštenje Sekretarijata za inspekcijske poslove da će im biti isključena i struja. Juče su na kej stigli i radnici „Elektrodistribucije” i počeli da isključuju struju, ali ih je u tome sprečilo desetak osoba. 

Došlo je do verbalne rasprave kod strujomera jer radnici, kako tvrde vlasnici, nisu imali nalog. Nešto kasnije radnici su došli i doneli obaveštenje sekretarijata. Još prošlog meseca gradonačelnik Aleksandar Šapić je najavio da će na keju krenuti isključivanje i vode i struje, i to svim vlasnicima splavova. I onima koji su prošli licitaciju u decembru i onima koji nisu. Danas, 11. jula Elektrodistribucija isključila je struju nepoznatom broju splavova, a radnici su bili u pratnji policije 

Svim splavovima biće isključena voda i struja. Isto važi i za one koji su izlicitirali lokaciju i spremili se da plaćaju sve dok se ne oslobodi njihovo mesto i naprave legalni priključci.